aaaa.jpg

Ofte stilte spørsmål

Når starter forestillingen?


Forestillingen starter kl. 21.00. Portene åpner kl. 19.00.
Hvor lenge varer forestillingen?


Forestillingen har en total varighet på ca. 90 minutter pluss pause på 30 minutter.
Hva er aldersgrensen?


Anbefalt nedre aldersgrense for arrangementet er 7 år.
Vil det være tak over publikumsområdet?


Nei, forestillingen foregår utendørs. "Det finnes ikke dårlig vær, etc…."
Kan jeg ta med paraply?


Nei, det vil ødelegge sikt for andre publikummere.
Kan jeg ta med hunden min?


Nei, det kan du ikke.
Parkering


Det er svært begrensede parkeringsmuligheter nær arenaen. Bruk buss eller bane. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider. Bergenhus Festning ligger nært sentrum og du kan gå til arenaen fra alle deler av sentrum på 10-15 minutter.
Mat og drikke


Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på arrangementsområdet. Har du spesielle matbehov, ta kontakt med oss på post@bergenlive.no. Det vil være salg av mat og drikke i publikumsområdene.
Kommer jeg inn selv om det ikke står mitt navn på billetten?


Ja, det gjør du. Det er strekkoden på billetten som er unik og ikke navnet.
Hva er Collector Tickets?


Collector Tickets er suvenirbilletter, som er utviklet for de som ønsker å ta vare på billetten som en suvenir etter arrangementet. Billetten er på størrelse med et bankkort, kommer i hard plast og leveres med snor til å henge rundt halsen. En Collector Ticket koster 60 kroner ekstra per billett.
Når mottar jeg min Collector Ticket?


Din Collector Ticket vil bli sendt til din registrerte adresse i god tid før arrangementsdag. Disse sendes ikke ut på faste intervaller, men første levering er vanligvis ca. 2-3 mnd etter salgsstart på arrangementet og siste levering ca. 1 uke før arrangementsdato.
Kommer barn inn gratis?


Nei, alle må ha billett.
Kan jeg ta med barnevogn?


Nei, det kan du ikke.
Dette kan du ikke ta med inn på konsertområdet


Det er IKKE tillatt å medbringe følgende til arrangementet: Stor bagasje - sekker/vesker som er større enn et A4-ark Foto/video/audio utstyr (dette inkluderer også iPader og goPro) Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander Herunder kjettinger til lommebøker/nøkler Våpen av enhver art, fyrverkeri, bluss Laserpenner, lommelykter, selfiestenger, droner Bannere, paraplyer, klappstoler Drikkevarer, matvarer Hunder, katter og andre dyr Ulovlig merchandise/effekter Ovennevnte vil bli avvist ved inngangen. Vi anbefaler publikum å pakke lett samt å kun ta med nødvendige verdisaker. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor arrangementsområdet. Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene. * Bruker du stokk/staver/krykker aksepterer vi selvsagt disse. * Har du spesielle matbehov, ta kontakt på post@bergenlive.no
Rullestolbrukere


Det er reservert gode plasser med god tilkomst for rullestolbrukere, for å kjøpe billett kontakt Revy & Teaterservice på tlf. 09901.
Grupper/hotellpakker


Gruppebestillinger og hotellpakker kan ordnes gjennom Revy og Teaterservice, tlf. 55216170 / revyogteater.no.

Suksessmusikalen Kristin Lavransdatter settes opp i spektakulær utendørsversjon på Bergenhus Festning 13. - 15. august 2020!

Dersom du har spørsmål til arrangementet kan du se om du finner svaret under her eller ta kontakt med oss på post@bergenlive.no

Kristin Lavransdatter 2019 - Visualiseri

Illustrasjonsbilde.